Qui som?

L’educació en valors es un dels reptes que sens dubte te la nostra societat per endavant. Per això hem apostat per aquest espai plural, que te com objectiu facilitar i aglutinar eines de treball, informació i orientació pel professorat.

La web es també recolzament de la campanya La meva Escola i el Mon, un projecte educatiu de formació en valors dirigit als nens i les nenes d’edats entre el sis i dotze anys.

La meva Escola i el Mon es un projecte innovador tant pel que fa als continguts com a la metodologia, que vol potenciar la participació dels nens i les nenes en la construcció d’un mon més just, equitatiu i solidari.

ISCOD i FETE – UGT col•laboren en una campanya de sensibilització i educació emmarcat en el Programa “Acció Sindical per la Consolidació Democràtica” co-finançat per l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional (AECI) amb la participació de la IE (Internacional de la Educació).

LES ORGANITZACIONS E INSTITUCIONS

FETE-UGT: La Federació d’Ensenyament de la UGT es qui ha concebut aquest projecte i qui treballa perquè sigui un portal viu al servei de totes aquelles persones interessades en la educació en valors. fete.ugt.org

ISCOD: es una organització no governamental per la cooperació sindical amb països en vies de desenvolupament. UGT, a través de l’Institut Sindical de Cooperació al Desenvolupament (ISCOD), realitza un treball solidari de cooperació al desenvolupament en països on la riquesa està concentrada en poques mans i la majoria de la població viu en situació d’extrema pobresa.

INTERNACIONAL DE LA EDUCACIÓN
: Es una de las 10 Federacions Sindicals Internacionals, y l’ única que representa al personal de l’ educació en tot el mon.

AECI: La Agència Espanyola de Cooperació Internacional (AECI) es l òrgan de gestió de la política de l’Estat Espanyol de cooperació internacional pel desenvolupament.

L’ EQUIP:

FETE – UGT Secretaria de Polítiques Socials amb Carmen Vieites (Responsable de la Secretaria), Jonatan Pozo i Luz Martínez Ten,

ISCOD amb Maite Núñez (Directora) y Ana Torres (Responsable de programas de sensibilització)

DISENY DE PROJECTE I CONTINGUTS/ADAPTACIÓ A TIC
Montserrat Boix y Lola Pérez Carracedo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *